Beställning

Behöver du en bild?

Jag erbjuder skräddarsydda illustrationer i olika tekniker för alla ändamål. Min specialitet är berättande bilder med mycket innehåll. Jag är mån om att mina bilder ska vara fantasieggande och roliga att se på, samtidigt som de bottnar i kunskap och fakta.

Som utbildad biolog har jag spetskunskap inom svenska arter och ekosystem, och jobbar mycket med information kring miljöfrågor. Jag jobbar också gärna med ämnen som knyter an till teknik, historia och arkeologi.

Jag levererar original för såväl tryck som digitala medier, och anpassar illustrationerna efter önskat användningsområde. Om så önskas stöttar jag under hela processen och fungerar som bollplank från skiss till tryck.

Tips inför beställningen:

Fundera gärna över hur bilden ska användas och vilket format som passar bäst. Komplexa bilder med mycket detaljer gör sig bättre i lite större format, medan mindre bilder fungerar bäst om de är någorlunda enkla.
Skriv gärna några rader om hur du vill att bilden ska se ut, eller gör en enkel skiss som visar vad du tänker dig. Kanske vill du att bilden ska innehålla vissa specifika beståndsdelar, eller ha utrymme för lägga in en egen text. Dina instruktioner hjälper mig att skapa en bild som motsvarar dina förväntningar

Vad kostar det?
Priset för en bild beror i hög grad på hur lång tid det tar att göra den. Därför är det omöjligt att sätta en fast prislapp, men oftast går det att anpassa bilden efter de ekonomiska förutsättningarna. Det är du som beställer som avgör om bilden ska vara påkostad och avancerad eller lite enklare.
Om du är intresserad av att beställa en bild är du välkommen att höra av dig för att få en bedömning av tidsåtgång och pris.

Leave a Reply