Avfall, sopsortering och återvinning

bebis kastar matHur funkar sopsorteringen i min kommun? Kan jag slänga kaffesump i kompostpåsen? Och vad gör jag med överbliven målarfärg?
Att hantera sopor är en del av vardagen, och det är viktigt för både hushåll, kommun och miljö att det blir rätt från början. Bra information gör det lätt att göra rätt!

Jag har arbetat med avfallsfrågor sedan 2014. Framförallt har jag tagit fram en mängd material för Kungälvs kommun, och på senare år har även Stenungsund, Tjörn, Herrljunga och Vårgårda anlitat mig.
Arbetet utgår alltid från kundens önskemål, och kan handla om allt från köranvisningar på en återvinningscentral till hur avfallskärl ska placeras för att ge sophämtarna en bra arbetsmiljö. Att få mottagaren att engagera sig i sådana frågor kan vara en utmaning, men varma, glada och levande bilder är ofta den nyckel som behövs.

Jag hjälper gärna kommuner, regioner, länsstyrelse eller företag att ta fram skräddarsytt informationsmaterial i såväl bild som text. Jag erbjuder kreativitet och unikt bildarbete kombinerat med spetskompetens inom ekologi, miljöfrågor och biologi. Varmt välkommen att ta kontakt!